Öğrencilerimize Erasmus+ Gençlik Hareketliliği Kapsamında Yurtdışı Fırsatı

Teknoloji Transfer Ofisi olarak stratejik hedeflerimiz doğrultusunda öğrencilerimizin farklı kültürleri deneyimlemeleri, dil becerilerini geliştirmeleri ve kariyer yolculuklarına katkı sağlamak amacıyla yurtdışında gerçekleştireceğimiz proje etkinliklerimize devam ediyoruz.

Erasmus+ Gençlik Hareketliliği kapsamında Üniversitemizin ortak olarak yer aldığı ve 6 farklı ülkeden (Türkiye, İspanya, İtalya, Romanya, Litvanya ve Estonya) katılımcıların bulunacağı, “DIGI-YOUTH” isimli KA152 Gençlik Değişim projesinin etkinlikleri 08-16 Haziran 2023 tarihleri arasında Riga/Letonya’da gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, ilgili etkinliklere Üniversitemizi temsil etmek üzere 5 öğrencimizin (ön lisans, lisans, lisansüstü fark etmeksizin) masrafları proje bütçesinden karşılanmak üzere katılım sağlaması planlanmaktadır.

Katılımcıların seçiminde Eurodesk Ofisi’nde görev almakta olan gönüllü öğrencilerimize, deprem felaketinden etkilenen öğrencilerimize ve TÜBİTAK 2209 A-B programları kapsamında proje başvurusu yapmış olan öğrencilerimize öncelik verilecektir.  Son başvuru tarihi  05.05.2023 olup projeye katılmak isteyen öğrencilerimizin buraya tıklayarak kayıt yaptırması gerekmektedir.

Sorularınız için “tto@hitit.edu.tr”  e-posta adresi veya “0364 219 28 77” numaralı telefon üzerinden iletişim kurabilirsiniz.


Kayıt linki: https://forms.gle/Ac9PxdHfreasibMh6



HIZLI ERİŞİM