Öğrencilerimize Erasmus+ Gençlik Hareketliliği Kapsamında Yurtdışı Fırsatı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Teknoloji Transfer Ofisi olarak stratejik hedeflerimiz doğrultusunda öğrencilerimizin farklı kültürleri deneyimlemeleri, dil becerilerini geliştirmeleri ve kariyer yolculuklarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştireceğimiz yurtdışı proje etkinliklerimizin bir diğerini sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Erasmus+ Gençlik Hareketliliği kapsamında Üniversitemizin ortak olarak yer aldığı ve 6 farklı ülkeden (Türkiye, Yunanistan, İspanya, Macaristan, Portekiz ve Estonya) katılımcıların bulunacağı, “Fighting Misinformation Through Media Literacy” isimli KA152 Gençlik Değişim projesinin etkinlikleri11-19 Nisan 2023 tarihleri arasında Selanik/Yunanistan’da gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, ilgili etkinliklere Üniversitemizi temsil etmek üzere 4 öğrencimizin(ön lisans, lisans, lisansüstü fark etmeksizin) masrafları proje bütçesinden karşılanmak üzere katılım sağlaması planlanmaktadır.

Katılımcıların seçiminde Eurodesk Ofisi’nde görev almakta olan gönüllü öğrencilerimize, deprem felaketinden etkilenen öğrencilerimize ve TÜBİTAK 2209 A-B programları kapsamında proje başvurusu yapmış olan öğrencilerimize öncelik verilecektir.  Son başvuru tarihi 20.03.2023 olup projeye katılmak isteyen öğrencilerimizin buraya tıklayarak kayıt yaptırması gerekmektedir.

Sorularınız için “tto@hitit.edu.tr”  e-posta adresi veya “0364 219 2877” numaralı telefon üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Kayıt linki: https://forms.gle/LmijgugiPivJadjR8



HIZLI ERİŞİM