TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında online bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Sinop Üniversitesi’nin işbirliğinde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi TTO koordinatörlüğünde, Samsun Üniversitesi TTO, Hitit Üniversitesi TTO, Amasya Üniversitesi TTO, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi TTO ve Sinop Üniversitesi TTO’nun katkılarıyla “TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.

TÜBİTAK Bilimsel Programlar Uzmanı İdris Ayhan katıldığı etkinlikte TÜBİTAK 1001 programı hakkında detaylı bilgilerin yanı sıra, başvuru süreci, olası ret sebepleri ve proje değerlendirme süreçleri hakkında bilgiler verildi.