HÜPKO, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile yeni projeleri değerlendirmek üzere bir araya geldi

Ofis ekibimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Öztürk’ün talimatları doğrultusunda esnaf-üniversite işbirliğinde gerçekleştirilebilecek olan ortak projelere yön vermek üzere Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’ne ziyarette bulundu. HÜPKO koordinatörü Doç. Dr. Seyfi Polat, Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Ensari Şahin ve Dr. Gamze Nur Müjdeci’nin gerçekleştirdiği ziyarete, üniversitemiz öğretim görevlisi Dr. Emir Avcıoğlu da katıldı.

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası’nın organize ettiği toplantıda, ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun ile birlikte yeni projeler konusunda fikir alışverişi gerçekleştirildi ve üniversitemizin destek vereceği bu projeler için yol haritası çizildi.