Eurodesk Kapsamında Ofisimizde Görev Alacak Gönüllü Öğrencilerimizi Arıyoruz

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon ve Yönlendirme Ofisimiz Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından, gençlere eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatlarını tanıtmak ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sunmak amacıyla “Eurodesk Temas Noktası” olarak yetkilendirilmiştir. 

Üniversitemiz Eurodesk Ofisi gençlerle etkili ve sürdürülebilir bir iletişim kurulması ve gençlerimizin Avrupa fırsatlarından daha fazla yararlanabilmesi açısından önemli bir görev üstlenecektir. Bu kapsamda gençlik buluşmaları, bilgilendirme toplantıları, stant kurulumu, konferanslar, seminerler düzenlenmesi ve yaygınlaştırma çalışmaları gibi etkinlikler gerçekleştirilecektir. Eurodesk Ofisimizin faaliyetlerinde gençlik için çalışma motivasyonu ile hareket eden 2 gönüllü öğrencimiz ile birlikte çalışılması planlanmaktadır. Ofisimizde gönüllü olarak çalışan öğrencilerimize Üniversitemizin yürütücü veya ortak olarak yer aldığı Erasmus+ kapsamında desteklenen gençlik projelerinin yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerine katılımlarında öncelik verilecektir.

Ofisimizde gönüllü olarak çalışmak isteyen öğrencilerimizde aranan özellikler aşağıda belirtilmiş olup, gönüllü öğrencilerimizin  15.01.2023 tarihine kadar buraya tıklayarak başvuru yapması gerekmektedir. 

Sorularınız için “pkyo@hitit.edu.tr” e-posta adresi veya “0364 219 2877” numaralı telefon üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Eurodesk Ofisimizde gönüllü olarak görev almak isteyen öğrencilerimizde aranan özellikler:

Gönüllülük tecrübesi edinme motivasyonuna sahip,

MS Office programlarını temel düzeyde kullanabilen,

Sosyal medya ağlarını etkili bir şekilde kullanabilme becerisine sahip,

İçerik oluşturma konusunda tecrübeli,

Video düzenleme ve Photoshop programlarını kullanabilen,

Web sitesi ve sosyal medya duyuruları hazırlayabilen,

İçerik oluşturacak düzeyde, yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip




HIZLI ERİŞİM