Uşak Üniversitesi TTO 1. Ar-Ge ve Tasarım Proje Pazarı Online Olarak Gerçekleştirilecektir

Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde Zafer Kalkınma Ajansı ve Uşak Sanayi ve Ticaret Odası’nın işbirliği ile düzenlenecek olan Uşak Üniversitesi TTO 1. Ar-Ge ve Tasarım Proje Pazarı,  COVID-19 pandemisi nedeniyle 14-16 Ekim 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir.
Etkinliğin amacı Ar-Ge ve tasarım alanlarında proje fikirlerine sahip akademisyen, sanayici ve öğrencileri farklı alanlardan uzmanlarla bir araya getirmek ve projelerine teknolojik ve finansal katkıda bulunabilecek temsilcilerle buluşturarak ikili iş birliklerinin sağlanabileceği bir proje platformu sunmayı sağlamaktır.
Proje pazarına Deri, Tekstil, Seramik, Malzeme ve diğer tüm alanlarda başvuru alınmaktadır. Proje başvuruları için son tarih 11 Eylül 2020 dir. Proje önerileri Uşak Üniversitesi TTO 1. Ar-Ge ve Tasarım Proje Pazarı Yazım Kuralları ve katılım koşullarına uygun olarak hazırlanmalıdır.
Detaylı bilgi için tıklayınız.