Climate-resilient Innovation Packages for EU regions

Toplumsal dönüşüm de dahil olmak üzere planlanan Horizon Avrupa İklim Değişikliğine Uyum Misyonu, kilit topluluk sistemleri arasında toplumsal dönüşümleri tetiklemek amacıyla bir dizi uyum çözümünü test edecek, değerlendirecek ve ölçeklendirecektir (ör. Sağlık; tarım dahil birincil üretim dayanıklılık inşası ve sürdürülebilir büyüme için merkezi olan ormancılık, balıkçılık ve bilgi edinme; su; biyolojik çeşitlilik dahil çevre; ve temiz enerji ve ulaşım dahil altyapı). Bu nedenle, bu çağrı başlığı altında finanse edilen eylemler, bölgesel ölçekte en umut verici sektörler arası çözümlerin önceden tanımlanması ve yükseltilmesinde erken kolaylaştırıcılar olarak hizmet edecektir.

Proje önerileri, aşağıdaki konulardan yalnızca birini ele almalıdır:

1. Avrupa bölgelerinin ve topluluklarının dönüşümsel adaptasyonu için İnovasyon Paketleri (İnovasyon Eylemleri)

Eylemler, doğaya dayalı çözümler, yenilikçi teknolojiler, finansman, sigorta ve yönetişim modelleri, farkındalık ve davranışsal özellikleri içerebilen, bölgeye özgü Ar-Ge çözümleri portföylerinin geliştirilmesi yoluyla hızlı ve geniş kapsamlı değişimi sağlamayı amaçlamalıdır. İnovasyon paketleri, temel topluluk sistemlerini kapsamalı ve belirli bölgesel bağlamlarda ve belirlenen zaman çizelgesinde iklim ve sosyal dayanıklılık için gerekli görülen adaptasyon çözümlerini ve yollarını içermelidir.

2. İnovasyon Paketlerinin tasarımının, test edilmesinin ve geliştirilmesinin desteklenmesi (Koordinasyon ve Destek Eylemi)

Eylem, alt başlık 1 altında geliştirilen ve test edilen çözümlerin uygulanmasını ve yaygınlaştırılmasını desteklemelidir.

Detaylı bilgi için:

https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/lc-gd-1-3-2020;freeTextSearchKeyword=Green%20Deal;typeCodes=1;statusCodes=31094501,31094502,31094503;programCode=

H2020;programDivisionCode=null;focusAreaCode=null;crossCuttingPriorityCode=null;callCode=Default;

sortQuery=submissionStatus;orderBy=asc;onlyTenders=false;topicListKey=topicSearchTablePageState




HIZLI ERİŞİM